
Brit Müzik Ödülleri, önceki gece İngiltere’de O2 Arena’da gerçekleşti. Geceye David Bowie ve George Michael’ın anılması damga vurdu.

Göz yaşlarıyla anıldılar
19 yıldır Master Card sponsorluğu ile gerçekleşen gecede David Bowie ve George Michael göz yaşları içinde anıldı. Ünlü sanatçı David Bowie, “En iyi İngiliz erkek sanatçı” ve “Yılın en iyi İngiliz albümü” ödülleri verildi. Bowie’nin en iyi albüm ödülünü yönetmen oğlu Duncan Jones aldı.
Brit Awards’da anılan bir başka isim de George Michael’dı. Wham grubunda birlikte çalıştığı Andrew Ridgeley ve Pepsi&Shirlie, ünlü sanatçıyı anarken gözyaşlarına hakim olamadılar.
Gecede Katy Perry’nin yeni teklisi “Chained to the Rhythm”in canlı performansında sahneye çıkardığı dev kuklalar da ilgi çeken detaylar arasındaydı. Perry sahneye ABD Başkanı Donald Trump ve İngiltere Başbakanı Theresa May’i temsil eden iki büyük iskeletle çıkarak politik gönderme yaptı. Sahnede ona Bob Marley’in torunu Skip Marley eşlik etti.