Futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve boşanma aşamasında olduğu eşi Sinem Gündoğdu’nun doğacak bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Hamileliğinin dördüncü ayında olan Sinem Gündoğdu, sosyal medya hesabından bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu açıkladı.
İtalya’nın Milan takımında oynaya Hakan Çalhanoğlu çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile geçtiğimiz yıl görkemli bir şekilde dünya evine girmişti. Ancak Çalhanoğlu’nun evliliğine nazar değdi. Hakan Çalhanoğlu’nun aralıklarla farklı iki kadınla görüntülenmesi, aldatma iddialarını gündeme getirmişti. Çift boşanma kararı aldı. Ayrılık haberlerinin ardından Sinem Gündoğdu’nun hamile olduğu ortaya çıktı
BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU
Hamileliğinde 4 ayı geride bırakan ve anne olmak için gün sayan Sinem Gündoğdu, bebeğinin cinsiyetini öğrendi. Instagram hesabından kız bebek beklediğini paylaşan Gündoğdu, belirginleşen karnı ile olan fotoğraflarını paylaştı.
Gündoğdu mutluluğunu, “Cinsiyetiyle ilgili içime bir his doğmuştu zaten, hislerim doğru çıktı. Birazdan sizlerle de paylaşacağım” notuyla paylaştı.