Ünlü müzisyenden haber alınamıyor

Ünlü müzisyenden haber alınamıyor
Ünlü müzisyenden haber alınamıyor

6 gün önce İstanbul’dan Muğla’ya tatile giden müzisyen, ibadet yapmak için kurduğu kamp yerinde kayboldu. AFAD ekiplerinin geniş arama başlattığı olayda sosyal medyadan da yardım çağrısı başlatıldı.

Genç müzisyen ve kişisel gelişim uzmanı Metin Kor’dan 6 gündür haber alınamıyor. İbadet yapmak için kurduğu kamp yerinde kaybolan sanatçı için geniş çaplı arama başlatıldı.

HABER ALINAMIYOR

Ünlü müzisyenden haber alınamıyor

Muğla’nın Seydikemer ilçesi’ne bağlı Gömbe Yaylası’nda kamp kuran ve 21 Haziran Perşembe günü yürüyüşe çıkan müzisyen Metin Kor’dan haber alınamıyor. Ailesi, kendisinden haber alamayınca durumu güvenlik güçleri ve İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’ne bildirdi. Ancak AFAD ekiplerince Gömbe Yaylası çevresinde yürütülen arama çalışmalarından sonuç alınamaması, genç müzisyenin ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

GENİŞ KAPSAMLI ARAMA YAPILACAK

1975 Ankara doğumlu olan 43 yaşındaki müzisyenin, 1.80 boylarında olduğu öğrenildi. Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan Metin Kor, müzisyenliğinin yanı sıra yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu. Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu ‘En Güzel Sensin’, ‘Mavi’, ‘Senmişim’, ‘Yanı Başıma’ ve ‘Üzüm Güzeli’ isimli şarkıları ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor. AFAD ve jandarma ekiplerince yapılan aramaların, yarın da geniş kapsamlı olarak devam edeceği öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA YARDIM ÇAĞRISI BAŞLATILDI

Müzisyenin kayıp haberinin ardından Twitter’dan yardım çağrısı başlatıldı. Sanatçının kayıp fotoğrafı “Lütfen dön” notuyla paylaşıldı.

Ünlü müzisyenden haber alınamıyor

Önceki İçerikÜnlü çiftten o iddialara cevap geldi
Sonraki İçerikEmel Sayın Alanyalılarla buluştu