Antep’in lezzetini Alanya’ya taşıyan, Josef Kadir lakaplı Kadir Tanrıtanır’ın sahibi olduğu Köşebaşı Kebap & Baklava, yeni yıla özel misafirleri için muhteşem bir program hazırladı.
Alanya’nın sevilen sanatçısı Ramazan Kılınçay ve Sami Zor’un sahne aldığı gecede birbirinden güzel görüntüler kaydedildi. Yeni yıla Köşebaşı’nda girmeyi tercih edenler, güzel bir akşam yemeğinin ardından aileleriyle birlikte hoşsohbet eşliğinde oldukça keyifli bir akşam geçirdi. Köşebaşı’ndaki kutlamaya katılanlar Albüm için de bol bol poz verdi.
Kadir Tanrıtanır, Hayati Yaşar, Osman Tümtürk, Mustafa ÇelikYeni yıla Köşebaşı’nda girmeyi tercih edenler aileleri ve dostlarıyla birlikte oldukça keyifli bir akşam geçirdiler.Ramazan Kılınçay, Sami Zor, seçtikleri parçalarla geceye renk kattı.Mali Müşavir Eda Karaçomak, Bermuda Bobinajın sahibi Mustafa KaraçomakAdem Yılmaz ve arkadaşları Albüm için poz verdi.Kerem Atacan, Mert Taşçı, Aydan TaşçıHanifi Doğan, Ludmira DoğanDr. Ali Doğan, Mesut Aksoy ve eşleri
37 yıldır Alanya gündeminde yer alan ve geçen yılın kasım ayında yapımına başlanan Alanya Teleferik, Damlataş'ta düzenlenen kalabalık bir törenle açıldı.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen...